Industrijska površinska zaščita

Že desetletja je Wagner dobavitelj kompletnih sistemov in komponent namenjenih industrijski površinski zaščiti. Neprestano vlagnje v razvoj in optimizacijo novih izdelkov s področja mokrega in prašnega barvanja, končnim kupcem zagotavlja rezultate najvišjega kakovostnega razreda.

Prašno barvanje

Wagner že več kot 30 let postavlja svetovna merila v industriji prašne površinske zaščite. Uporabniki po celem svetu zaupajo našemu znanju o tehnikah nanašanja, krmiljenja, pripravi in transportu prašne barve, kabinah ter načinih vračanja in zbiranja prašne barve. Naši izdelki so uporabniku prijazni, ekonomični in razviti s posluhom za varovanje okolja.

Več o programu

Mokro barvanje

Kot vodilni dobavitelj na področju industrijskega mokrega barvanja, Wagner ponuja celoten spekter izdelkov za praktično vse veje industrije (plastična, kovinska, lesna, avtomobilska itd.). Izdelki zajemajo vse od samostojnih komponent na področjih doziranja, mešanja, krmiljenja in nanašanja do kompleksnih, velikih sistemov. V procesu razvoja so striktno upoštevani vsi mednarodni standardi in predpisi.

Več o programu