Mokra industrijska površinska zaščita

Kot vodilni dobavitelj na področju industrijskega mokrega barvanja, Wagner ponuja celoten spekter izdelkov za praktično vse veje industrije.

Že desetletja je Wagner specializiran svetovni dobavitelj komponent in celotnih sistemov v industrijski površinski zaščiti. Kot vodilni dobavitelj na področju industrijskega mokrega barvanja, Wagner ponuja celoten spekter izdelkov za praktično vse veje industrije (plastična, kovinska, lesna, avtomobilska itd.). Izdelki zajemajo vse od samostojnih komponent na področjih doziranja, mešanja, krmiljenja in nanašanja do kompleksnih, velikih sistemov. V procesu razvoja so striktno upoštevani vsi mednarodni standardi in predpisi.

Z edinstvenim tehnološkim centrom v Markdorfu, omogočamo našim strankam širok spekter testiranj, ki so podprti z izkušeno ekipo aplikacijskih tehnologov in inženirjev. Tu se redno odvijajo testiranja in izobraževanja za naše zastopnike, serviserje in stranke.

Zahteve strank in tudi trgov se med seboj razlikujejo. Te različne zahteve in potrebe vplivajo na procese barvanja, aplikacijske metode, izbor barv in število plasti nanosov. Tako na izbor optimalne oprema vpliva veliko dejavnikov kot so: oblika objekta, aplikacijska metoda (položno/vertikalno), tip in viskoznost barve, dnevna poraba barve, ročni ali avtomatski proces, znanje delavcev, cilji in zahteve strank ter investicijski potencial.

V spodnjih katalogih najdete celotno predstavitev Wagner opreme za nanašanje mokrih barv kot so ČRPALKE (batne, membranske, nizkotlačne, visokotlačne…), PIŠTOLE (AirCoat, Airless, elektrostatske, avtomatske…), KRMILNIKI (za večkomponentne sisiteme in elektrostatsko nanašanje), bogata DODATNA OPREMA itd.

Zaradi številnih dejavnikov, ki vplivajo na izbor optimalne opreme ter številnih aparatov, ki jih najdemo na trgu vas vabimo, da nas kontaktirate in skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev za vas.