Wagner izdelki za obrtnike

Naj bo to površinska zaščita fasad, notranjih sten, različnih manjših in večjih objektov, cest in parkirnih prostorov, hodnikov, industrijskih objektov ali stanovanjskih enot, mostov, ograj, pohištva itd., se zmeraj lahko zanesete na vrhunske Wagner aplikacijske naprave.

S številnimi izdelki in dodatki vam WAGNER oddelek namenjen obrtnikom, omogoča izbor optimalne tehnologije za vaše delo. Naj bo to površinska zaščita fasad, notranjih sten, različnih manjših in večjih objektov, cest in parkirnih prostorov, hodnikov, industrijskih objektov ali stanovanjskih enot, mostov, ograj, pohištva itd., se zmeraj lahko zanesete na vrhunske Wagner aplikacijske naprave. Prodajni program pri sekciji obrtnikov zaznamujejo štiri področja - Airless, FineFinish, Plaster spraying in Marking. V tej sekciji največkrat govorimo o AIRLESS oz. brezzračnem načinu nanašanja. Manjši del pa pokrivajo AIRCOAT (nanašanje z dodajanjem zraka okoli snopa barve), AIR oz. zračno nanašanje (nanašanje kjer se zrak meša z barvo) in HVLP (high volume / low pressure) ter XVLP nanašanje (nanašanje, kjer dodajamo zelo veliko količino zraka, medij pa razpršujemo pod nizkimi pritiski). Pred odločitvijo za nakup katerega izmed številnih aparatov pa moramo dobro poznati obseg in področje našega dela. Vsekakor pa se moramo zavedati, da nam delo s primernim aparatom prinese mnoge prednosti kot so:

  • enostavnejše in lažje delo
  • izjemno povečana hitrost dela in s tem hitra povrnitev investicije
  • kakovost dela oz. kvaliteta nanosov
  • konstantna kakovost dela
  • konkurenčnost na trgu

Izdelki za obrtnike

HeavyCoat

HeavyCoat batno-hidravlične črpalke odlikujejo izjemna moč, robustnost, zanesljivost in odlične karakteristike nanašanja. Zaradi svoje moči so primerni za visoko viskozne materiale kot so disperzijski kiti, hkrati pa lahko z njimi ob primernem izboru šobe nanašamo tudi vse redkejše materiale. Hitrost dela se z uporabo aparata izjemno poveča in olajša. Na voljo sta dva modela HC 950 SSP in HC 970 SSP. Oba modela lahko dobimo z elektro motorjem ali pa bencinskim motorjem. Odlikuje jih tudi patentiran sistem SSP, ki nam skozi celotno delo zagotavlja dovolj materiala, kar nam omogoča kvalitetno delo brez pulzacij materiala.

Katalog HeavyCoat

SuperFinish

SuperFinish membranske črpalke odlikuje kombinacija moči in kompaktne (lahke) konstrukcije. Primerni so za širok spekter materialov, vse od disperzijskih barv do ostalih redkejših materialov.  Vsi aparati so opremljeni z najnovejšo QLS tehnologijo (Quality-Long-Stroke-Technology). Gre za patentirano tehnologije dolgega hoda oz. frekvence membran. To zagotavlja optimalno razprševanje in izjemno dolgo življenjsko dobo. V seriji aparatov SuperFinish lahko izbiramo med številnimi različicami, ki se med seboj razlikujejo po moči in namenu uporabe.

Katalog SuperFinish

ProSpray

ProSpray batne črpalke z elektronskim krmiljenjem in digitalnim ekranom odlikujejo številne inovativne tehnologije za široko uporabo.

LineCoat

LineCoat črpalke so namenjene za označevanje cest, parkirišč, industrijskih objektov itd. Odlikuje jih tehnološko dovršena hidravlična črpalka, zmogljiv in zanesljiv Hondin motor ter številni dodatki, ki se razlikujejo od modela do modela. Premišljeno izdelani aparati omogočajo zelo hitro, enostavno in natančno označevanje oz. risanje različnih črt. Posebej za označevanje so izdelane tudi šobe, ki zagotavljajo vrhunske nanose.

Katalog LineCoat

PlastCoat

PlastCoat je posebna vrsta črpalk, ki s pomočjo polža porivajo material skozi cev do šobe. Dodatno preko kompresorja dovajamo zrak, ki pripomore k ustreznemu razprševanju materiala. Wagner je razvil popolnoma avtomatsko pištolo preko katere krmilimo celotni aparat. Črpalke nam omogočajo nanašanje grobega materiala z granulacijo do 5 mm.

Katalog PlastCoat 25 35
Katalog PlastCoat 430
Katalog PlastCoat 830

TempSpray

Nanašanje segretega materiala ima v veliko pogledih svoje prednosti. S tem procesom dosežemo boljšo pokrivnost, enakomerno površino na kotih in robovih in na splošno lepšo površino. TempSpraj se dobro obnese tudi v hladnih dneh, ko nam nizka temperatura zraka ohladi barvo in jo s tem tudi zgosti. V takih primerih TempSpray medij pred stikom s površino segreje in omogoči bolj optimalno delo in lepše nanose.

Katalog TempSpray

FineCoat

Pri FineCoat aparatih govorimo o HVLP tehnologiji (high volume low pressure). Z močno turbino proizvedemo veliko količino zraka, ki omogoča izjemno natančne in mehke nanose medija, ki ga razpršujemo pod nizkimi pritiski. S to tehnologijo dosežemo popolno površino z zelo malo over-spraya.

Katalog FineCoat

Za dodatne informacije in podrobnejšo specifikacijo aparatov si oglejte PDF dokument ali pa nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.